I vår restaurang jobbar tre erfarna kockar som tillsammans har lång och bred erfarenhet med allt från ala carté, storkök, konditori till egna kockböcker, galamiddagar och till och med lagat mat åt kungen.
Till vårt café och restaurang är alla välkomna för att sitta och plugga/jobba, äta lunch, beställa catering till diverse olika arrangemang eller arrangera middagar och sittningar för både studenter eller företagsevent. Nedan följer en kort presentation om de olika delarna vi erbjuder. Varmt välkommen att kontakta oss!  


Lunch 

Varje vardag mellan kl 10:30-13:30 serveras en varierad lunchbuffé med minst 3 rätter, varav ett vegetariskt alternativ, tillsammans med en generös salladsbuffé, bröd, smör och måltidsdryck. För att minska matsvinn säljer vi även gårdagens lunch paketerad i matlådor varje vardag mellan kl 14:00-16:00. 


Pris på våra luncher: 

Ordinarie: 110:-
Student/LTU/ID06: 99:-
Kårmedlem: 89:-
Take away: 89:-


Klippkort, 10 luncher: 

Ordinarie: 1000:-
Student/LTU/ID06: 930:-
Kårmedlem: 830:-
Take away: 830:-


Café 

Vårt café är öppet varje vardagdag mellan kl 08:00-16:00.
Här finns utöver kaffe och diverse hembakat fikabröd och våra klassiska chokladpaltar även poké bowls, frallor & baguetter. Hit är man välkommen för att antingen köpa med sig to go eller för att sitta och ta en fika och plugga/jobba under dagarna. 


Sittningar & event 

Våra lokaler har kapacitet för upp till 800 sittande gäster.
Till oss kan ni vända er för de flesta typer av event och vi har lång erfarenhet med allt från mingelmat till olika typer av event till middagar med enklare buffémat till stora galaevent så som ”Luleås Nobellmiddag” Akademisk Högtid. 


Catering 

Vi hjälper er gärna med catering till era event!
Vi kan lösa det mesta och gör dagligen frallor och baguetter, fika, tårtor, lunchlådor och middagar. Vi har erfarenhet med allt från att arrangera frukostevent, till diverse olika fikaleveranser, mingelmat och större middagar och bröllop. 

Välkommen in med er förfrågan!