Kårhusrestaurangen i Luleå AB har sedan 1989 varit den naturliga platsen för studenter vid Luleå Tekniska Universitet. Bolaget ägs av Luleå Studentkår och Teknologkåren vid Luleå Tekniska Universitet vilket borgar för att STUK alltid har en nära anknytning till studenterna. STUK fungerar som studenternas vardagsrum och spelar en avgörande roll för gemenskapen vid universitetet. Här möts vi dagtid för att umgås, fika, plugga och äta. Under eftermiddagen öppnar puben och vissa kvällar även nattklubb. STUK är även platsen för en mängd fina och minnesvärda ceremonier och tillställningar under ett läsår. 

Vi är ”Av studenter – För studenter” vilket innebär att vi dels ägs av kårerna men även att vi har ca 250 st idéellt arbetande studenter som jobbar hos oss för att skapa en så bra studietid som möjligt för andra studenter samt för att vi ska kunna hålla så studentvänliga priser som möjligt. All vår vinst återinvesteras i bolaget i form av låga priser, exklusiva event eller ny utrustning och inredning. Allt du spenderar på STUK går på ett eller annat sätt tillbaka till studenterna! 

Kom ihåg att personalen du möter när du besöker oss är ideella studenter som arbetar för att just DU ska ha en så trevlig upplevelse som möjligt till så låga priser som möjligt så bemöt alla du möter hos oss artigt och respektfullt. 

Varmt välkommen in till vår gemenskap!